View current weather.

Memories Timeline

View the Timeline

Guestbook

  1. I remember fr.Stef with pleasure for his humble way and his love for God and for people.May God give the family peace and comfort and keep you in His care.

  2. Dragii mei va transmitem un gand de mangaiere si de pace in memoria dragului nostru unchi si pastor. Avand siguranta revederii va binecuvantam in aceste zile in care despartirea creaza durere dar in acelasi timp speranta intru Domnul. cu drag si dor Cristi si familia.

  3. Îndoliată familie,

    Vă transmitem și noi, cei din Troy, condoleanțele și dragostea noastră în aceaste clipe marcate de durerea despărțirii de fr. Stef. Ne amintim de el, de slujirea lui și credem din toată inima că este cu cel pe care L-a iubit și slujit, Domnul Isus Hristos. Fie ca El să vă mângăie și să întărească în noi toți nădejdea revederii în slavă. Domnul să vă binecuvânteze!

  4. Indoliata familie , in aceste momente de grea incercare ne rugam lui Dumnezeu pentru voi ca Dumnezeu sa va intareasca si sa va tina in mana Lui.Multe incurajari pentru sora Neli,sora Daniela si Beni Cocar.Dumnezeu sa va mangaie.Cu drag familia Dobrin Ioan.

Sign the Guestbook, Light a Candle

Sign the Guestbook